Poreč: Ulica Pjantade u Varvarima dobila asfalt

0

Stanovnici ulice Pjantade u Varvarima s veseljem su, nakon višegodišnjeg traženja, dočekali asfaltersku ekipu. Asfaltiranje nekoliko krakova ulice Pjantade počelo je početkom listopada, a u potpunosti je dovršeno ovoga tjedna. Dovršetkom radova, sveukupno 29 zgrada i privatnih kuća ostvarilo je pristup novoasfaltiranoj cesti i to oni s neparnih kućnih brojeva od broja 23 do 43 te dodatno 49, 55 i 57, odnosno, parnih kućnih brojeva od 78 do 102 te brojeva 112 i 114. Novi asfalt u ulici Pjantade dužine je oko 350 metara, a ukupno ga je postavljeno gotovo 2.180 m².

Investitor Grad Poreč realizirao ih je u sklopu radova na rekonstrukciji cesta nogostupa i putova u 2017. godini, a radove je izvelo pulsko poduzeće Cesta d.o.o. temeljem ugovora o izvođenju asfalterskih radova na rekonstrukciji cesta, nogostupa i puteva na području Grada za 2017. i 2018. godinu.

Tijekom listopada asfaltirane su ulice u St. Diklić, Jasenovici, Štifanićima i Varvarima, a sljedeće je na redu asfaltiranje u Červar Portu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa