Slobodna radna mjesta: zapošljava niz renomiranih tvrtki!

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Orada Adriatic, tvrtka koja zapošljava više od stotinu djelatnika, trenutno u fazi rasta zapošljava Komercijalista u Rijeci i okolici, Poreču, Umagu, Novigradu. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema, iskustvo na komercijalnim poslovima minimalno 3 godine. Na oglas se možete prijaviti do 20. listopada.

Pisinum, tvrtka za proizvodnju i preradu mesa i trajnih suhomesnatih proizvoda, zapošljava Voditelja pakirnice za organizaciju i planiranje procesa pakiranja. Bit ćete odgovorni za skladišne prostore gotovih proizvoda, kvantitetu i kvalitetu pakiranja. Potrebna je SSS ili VSS prehrambenog smjera, minimalno radno iskustvo od 3 – 5 godina te sposobnost vođenja. Na oglas se možete prijaviti do 30. listopada.

Roto Dinamic, tvrtka s 25 godina iskustva, vodeći distributer napitaka i pića, zapošljava Referenta skladišnog poslovanja i Vozača B kategorije. Poslodavac nudi rad u timu koji je otvoren i uvijek spreman pomoći te nude mogućnost pokazati znanja i vještine u kojima ste stručni i iskusni. Oglas je aktivan do 27. listopada, a radno mjesto je u Poreču.

TDR, vodeća duhanska tvrtka na tržištu traži prikladne kandidate za poziciju Customs and Transport manager, za rad u Kanfanaru. Prijave traju do 31. listopada pa požurite.

Cenosco je jedinstvena softverska tvrtka s uredima u Haagu i Puli. Pametni alati za inženjersku industriju njihova je specijalnost te su dobro poznati u navedenom sektoru. Razne tvrtke diljem svijeta koriste alate tvrtke Cenosco kako bi optimizirali procese. Trenutno u Puli zapošljavaju Software Testera, a oglas je aktivan do 22. studenog.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa