dirljivo i iskreno

Mlada mama: 'Trčala sam svijetu, da bi svijet došao k meni'

0
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Reanna Relić, magistra političkih znanosti i dugogodišnja volonterka Crvenog križa Labin, koja je svojedobno rabačku adresu zamijenila onom u Johannesburgu, gdje je volontirala tri mjeseca u organizaciji za napuštenu djecu i zlostavljane žene, objavila je ovih dana dirljivi tekst na Facebook profilu. On prikazuje kako svako novo životno razdoblje pred nas postavlja i nove izazove, a možda najveći od njih je majčinstvo. I dok se nekad Reanna bavila humanitarnim radom, sada je u središtu njene pažnje mala Olivia.

"Zadnjih 15 godina trčala sam svijetu da bi odjednom cijeli svijet došao k meni i svojim dolaskom posramio dosad sve viđeno i proživljeno. Ludi je osjećaj kada te preplave sve emocije odjednom, počevši od uzbuđenja, sreće, pa sve do straha 'kako ćemo mi to', 'da li ćemo mi to znati'... Mnoge stvari ću sigurno raditi pogrešno, kao i do sada, a poznavajući sebe, najviše će me mučiti one najjednostavnije: da li sam ti previše stegla pelenu, da li ti je toplo ili zima, da li te žuljaju čarapice, zašto plačeš baš tim tonom, da li ću te uštipnuti kada ti zakopčam bodi...", zapisala je Reanna na svom profilu.

"Ali ono u što sam još sigurnija nakon tvog dolaska je da jednu stvar u životu sigurno nisam pogriješila-odabrala sam najsavršenijeg čovjeka da bude baš tvoj tata! Dragi ljudi, hvala na divnim čestitkama! Svo troje smo super, a Olivia je ostvarila sve naše snove. Dugo smo ju čekali, ali kako kaže nona Bruna - lijepe stvari ne dolaze tek tako jednostavno i brzo. Hvala što ste mislili na nas i obradovali nas porukicama, pisamcima, cvijećem, balonima, čokoladama... Veslimo se avanturi koja nas čeka!!!", zaključila je Reanna.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa