Doznajte koji su kritični faktori uspjeha u poduzetništvu!

0
S jedne od radionica u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju
S jedne od radionica u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju

Grad Poreč organizira besplatnu edukaciju „Kritični faktori uspjeha u poduzetništvu“, koja će se održati u srijedu, 18. listopada 2017. s početkom u 11 sati u prostorima Poduzetničkog Inkubatora u Žbandaju, na adresi Žbandaj 34a. Temeljni je cilj ove edukacije poticanje rasta i ubrzavanja razvoja sektora malih i srednjih poduzetnika, te osnaživanje njihovog poduzetničkog potencijala kroz trgovačka društva, obrte i druge ustrojbene oblike poduzetničkih aktivnosti.

Poseban naglasak kod ovakve edukacije pružanje je rješenja i objašnjenja mnogobrojnih nepoznanica i nedoumica koje se javljaju u stvarnoj poduzetničkoj praksi. Edukacija će objediniti konvencionalna znanja o poslovanju, znanja i vještine proizašle iz stvarne poduzetničke prakse, zakonske i druge normirane uvjete poslovanja, te mnoštvo drugih znanja koja se ne stječu formalnim obrazovanjem, već ovakvim, dopunskim obrazovnim programima. Teme koje će biti obrađene na edukaciji su sljedeće: oblici poduzetničke aktivnosti, izvori financiranja, vođenje građevinskih projekata, državni inspektori i porezni nadzor, osnove građanskog prava, stvarna prava, zemljišne knjige, posjed, obvezno pravo, ovrha, stečaj i likvidacija.

Prisutnima će se predstaviti sljedeća tema: „ Kritični faktori uspjeha u poduzetništvu“. Predavači na jednodnevnoj edukaciji Grada Poreča bit će Boris Debelić i Tina Đurišić, Poslovni biro PBIRO d.o.o., Rijeka., a predviđeno trajanje programa je pet školskih sati. Edukativna radionica besplatna je za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog ograničenog broja sudionika.

Mole se zainteresirani da prijavu izvrše na broj telefona 052/634-304 ili 052/451-198, ili da ispunjeni prijavni obrazac koji je dostupan na www.porec.hr pošalju na mail: anita.prgomet@porec.hr  do popunjenja broja sudionika, odnosno, najkasnije do ponedjeljka 16. listopada 2017. Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem navedenog kontakt broja i e-mail adrese.    

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa