'Nemam sreće s tobom'

Toni izveo novu pjesmu na tajnoj lokaciji u Istri (video)

0
Foto: Večernji list/Pozitiv TV
Foto: Večernji list/Pozitiv TV

Izniman tekst i odlična glazba, uz nestvarno dobar Tonijev vokal, čisti su melem za dušu i srce. Još kada to Toni predstavi u live izvedbi uz pratnju svog banda, sve dobiva jednu novu, gotovo nedodirljivu razinu. Toni je za ovu premijeru izabrao tajnu lokaciju u Istri, gdje je u savršenom ambijentu uz pratnju svog banda, na opće zadovoljstvo fanova, live izveo novu pjesmu, a sve po prvi puta snimano u 4K tehnici, piše Večernji list.

Novi singl glazbenog čarobnjaka, dolazi iz autorskog pera sjajne Aleksandre Milutinović, koja je zaslužna i za posljednju Tonijevu pjesmu 'Laku noć'. Tekst i glazbu Aleksandre Milutinović, sjajno je aranžirao i isproducirao Igor Ivanović. 'Više volim da pjesma kaže svoje, ali jako mi je drago da je kombinacija Aleksandre Milutinović i moje malenkosti, urodila plodom, i da se ljudima sviđa, što je u konačnici najbitnije od svega. Hvala svim suradnicima, mom bendu, kao i diskografskoj kući Hit Records na podršci.', istaknuo je ovom prigodom Toni, piše Večernji list.

Pjesmom 'Nemam sreće s tobom', Toni vrhunski nastavlja graditi svoju glazbenu priču, acoustic/electric, u sklopu koje nam sve pjesme predstavlja u novim drugačijim akustičnim varijantama, bliže rocku ili izvornom pop-rocku, donosi Večernji list. Video u nastavku ili na stranici Večernjeg lista.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa