Rockwool proširio ponudu svojih proizvoda za fasadu

0
Frontrock MAX PLUS
Frontrock MAX PLUS

Uz već provjerene i dokazane ploče kamene vune dvoslojne gustoće, Rockwool je proširio ponudu svojih proizvoda za fasadu, ovisno o primjeni. Upoznajte nove članove Frontrock obitelji – Frontrock CASA, Frontrock RENO i Frontrock MAX PLUS.

S najboljom deklariranom toplinskom provodljivosti, Frontrock CASA najbolje je rješenje za postizanje energetske učinkovitosti kod obiteljskih kuća i nižih stambenih objekata. Proizvod dolazi u većim dimenzijama, što olakšava postavljanje.

Frontrock RENO proizvod je koji podnosi veliko točkasto opterećenje te je iznimne tlačne čvrstoće. Površinski sloj najtvrđi je i najgušći u usporedbi sa svim izolacijama za ETICS fasade u Europi, što ga čini najboljom opcijom prilikom obnova visokih zgrada.

Frontrock MAX PLUS, većih dimenzija, objedinjuje izvrsne toplinske karakteristike i čvrstoću što ga čini optimalnim rješenjem za svaki tip gradnje.

ROCKWOOL jedini na tržištu nudi ploče od kamene vune dvoslojne gustoće. Vanjski sloj veće gustoće osigurava bolje mehaničke karakteristike, dok unutarnji sloj manje gustoće poboljšava toplinsko-izolacijska svojstva. Jednostavno postavljanje omogućuje unutarnji sloj koji se prilagođava neravninama na površini zida. Kamena vuna ima mnogo nenadmašnih prednosti, kao što su toplinska i akustična izolacija, dimenzijska stabilnost i zaštita od požara.

Saznajte više na web stranici www.rockwool.hr

Najnovije vijesti