Došla na ludi provod u Poreč kod biznismena Osmanija

0
Teodora Džehverović ispred porečke rive (foto: Instagram)
Teodora Džehverović ispred porečke rive (foto: Instagram)

Pjevačica i zvijezda srbijanskog reality showa Zadruga Teodora Džehverović nedavno je nastupala u porečkom klubu Palazzo Baškima Osmanija, te je iskoristila priliku za nekoliko provokativnih fotografija u Poreču i okolici. Džehverović (19) slikala se u Ferrariju te na jahti ispred porečke rive. Srbijanski mediji navode da luksuzno plovilo pripada Baškimovu bratu Ćazimu Osmaniju, a nagađaju i o možebitnoj vezi potonjeg s mladom estradnom zvijezdom.

Braća Osmani poslovno su carstvo izgradila u Njemačkoj, a Baškim je prije desetak godina kupio bivši hotel Rivieru u Poreču te ga pretvorio u hotel s četiri zvjezdice. Nekretninama se bavio i njegov brat Ćazim, o kojemu srbijanski mediji pišu kao o albanskom poslovnom čovjeku koji je kupio vilu Slobodana Miloševića na Dedinju. Obitelj Osmani je porijeklom iz Đakovice na Kosovu, a u Njemačku su se iselili 1980-ih godina te tijekom rata u bivšoj državi.

Baškima Osmanija za Istru vezuju i uspomene iz djetinjstva. “To je ljubav. Ja sam odrastao u Istri, svake godine ljetovao sam u Istri po tri mjeseca. Ovdje je fenomenalno, sigurnost je velika, svoju djecu ovdje puštam same da se šetaju plažom ili gradskim ulicama, što ne mogu napraviti ni u Španjolskoj ni u Njemačkoj. Do ulaganja je došlo sasvim slučajno prije četiri godine. Kupio sam hotel Rivieru u Poreču koji je prvo kupio jedan Nijemac od kojeg sam ga otkupio jer on nije znao što bi s time", izjavio je svojedobno Baškim Osmani za Nacional. (K.S.R.)

Foto: Instagram
Foto: Instagram

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa