Prodaje se bivša apoteka, početna cijena 2,65 milijuna kuna

0
Zgrada bivše apoteke
Zgrada bivše apoteke

Na sjednici Gradskog vijeća, koja će se održati 11. listopada, gradski vijećnici odlučivat će o prodaji zgrade na adresi Ulica Alda Negrija 6, nekretnine u vlasništvu Grada Labina poznatije kao bivša apoetka. Točnije, prodaju se zgrada i dvorište od 281 četvornog metra, a početna cijena iznosi 2,65 milijuna kuna.

Namještaj i oprema apoteke pod preventivnom su zaštitom i nisu predmet prodaje, a iz zgrade će biti uklonjeni u roku od 15 dana od plaćanja kupoprodajne cijene. Zgrada se nalazi unutar starogradske jezgre, koja je zaštićena kao kulturno dobro, pa se svaki zahvat na zgradi mora provoditi u skladu s uvjetima nadležnog Konzervatorskog odjela u Puli.

Građevina se može rekonstruirati i prenamjeniti u stambenu, poslovnu, poslovno-stambenu, društvenu i javnu ili turističku svrhu. Kupac će nakon zaključivanja kupoprodajnog ugovora biti obvezan u roku od dvanaest mjeseci podnijeti uredan zahtjev za izdavanje građevinske dozvole te u roku od četiri mjeseca nakon njenog dobivanja početi s građevinskim radovima.(R.S.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa