Tražite posao? Provjerite tko trenutno zapošljava!

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

H - dent je moderna i dobro opremljena stomatološka ordinacija smještena u Rovinju. Zbog širenja poslovanja otvorila se potreba za zapošljavanjem doktora dentalne medicine. Uvjeti: završen Stomatološki fakultet, položen stručni ispit, poznavanje rada na računalu, poznavanje engleskog jezika i spremnost za daljnje usavršavanje. Poslodavac nudi i mogućnost naknade troškova smještaja. Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 16. listopada.

Rockwool Adriatic zapošljava radnika na viličaru. Kao uspješan kandidat posjedujete srednju stručnu spremu, imate iskustvo u korištenju viličara i položen stručni ispit. Ako smatrate da zadovoljavate uvjete oglasa, prijavite se do 16. listopada.

Zaštitarska tvrka Sokol Marić traži više zaštitara za rad u sljedećim gradovima: Zagreb, Rijeka, Pula, Split, Osijek, Čakovec, Varaždin, Dugo Selo, Vrbovec, Sveti Ivan Zelina, Krapina, Zabok, Gospić. Poslodavac prema dogovoru pokriva troškove obuke, a raspored na radno  mjesto dodjeljuje se što bliže mjestu stanovanja. Rok prijave: 17. listopad.

Infobip zapošljava osobu na poziciji Data Analyst. Ako želite postati dio vrlo uspješne priče i svakodnevno raditi na novim izazovnim zadacima, prijavite se na oglas do 18. listopada.

Cenosco Croatia proširuje svoj tim. Zapošljavaju Web Application Developera za ured u Puli. Sve detalje možete pročitati u oglasu, a s obzirom da je jezik kompanije engleski, svakako pošaljite CV na tom jeziku. Rok prijave je 22. listopad.

Cjelokupnu ponudu poslova provjerite na www.moj-posao.net.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa