Dodjelju se termini za programe u Areni za 2018. godinu

0
S jedne od manifestacija u Areni
S jedne od manifestacija u Areni

Temeljem Pravilnika za održavanje ljetnih programa u Amfiteatru, Upravni odjel za kulturu Grada Pule objavio je Poziv za dodjelu termina za deset programa u Amfiteatru u razdoblju od 15. lipnja do 31. kolovoza 2018. godine kojim poziva organizatore programa da podnesu prijavu za dodjelu termina u navedenom periodu.

Prijava se podnosi isključivo na obrascu "Prijava za dodjelu termina u Amfiteatru 2018." koja se može preuzeti na službenim stranicama Grada www.pula.hr u rubrici Natječaji te osobno u Upravnom odjelu za kulturu Grada Pule na adresi Sergijevaca 2., 52100 Pula.

Prijavu mogu podnijeti pravne i fizičke osobe koje se bave organizacijom programa, a ista se obavezno dostavlja u pisanom obliku na adresu: Grad Pula, Upravni odjel za kulturu, Pula, Sergijevaca 2 i u elektroničkom obliku na e-mail adresu: PJP@pula.hr.

Termine dodjeljuje Povjerenstvo za programe u prostorima kulturno-povijesnih spomenika, sukladno dinamici pristizanja prijava, a potvrđuje ih Gradonačelnik Grada Pule. Pravo podnošenja prijave na Poziv imaju pravne i fizičke osobe koje se bave organizacijom glazbeno-scenskih programa. Termini za održavanje glazbeno-scenskih programa dodjeljuju se sukladno Pravilniku  za održavanje ljetnih programa u Amfiteatru, a prijave će se zaprimati do popune svih raspoloživih termina.

Rok za dostavu prijava je 15 dana od dana objave Poziva. Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 052/371-911, e-mail: PJP@pula.hr ili osobno u Upravnom odjelu za kulturu Grada Pule.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa