pulski ribar

A govorili su mu 'mlad si, nećeš to moći, težak je to posao'

0
Foto: Jutarnji list
Foto: Jutarnji list

- Hook&Cook je spoj svega što volim: ribarenja, hrane, glazbe i društva - započinje razgovor 34-godišnji Siniša Pavlović, organizator istoimenog festivala, u kojem je spojio sve svoje ljubavi, a i suvlasnika ribljeg bistroa u Puli, piše Jutarnji list.

Mladi ribar zbog krize u ribolovu odlučio je potražiti nove izvore zarade i na kreativan način promovirati ribu iz Jadrana. Osim ribljeg fast fooda koji je otvorio u Puli, organizira i festivale na kojima riblje specijalitete na samom molu serviraju ribari koji su tu tunu ulovili toga jutra. Pavlović se na plivaricu Levan ukrcao s očuhom kad mu je bilo samo 19 godina i otada je u ribolovu, donosi Jutarnji.

- Očuh me naučio svemu što znam o ribolovu - kaže te dodaje da je zbog nesretnog slučaja sa 24 godine naslijedio spomenutu plivaricu. - Bio sam tada, koliko znam, najmlađi kapetan na Jadranu. Stresno mi je bilo u početku, ali uz posadu i bliske ljude uspio sam održati posao sve do danas. Mnogi su mi tada govorili: “Mlad si, nećeš to moći, težak je to posao....”, ali nisam odustao - nastavlja Pavlović, koji je prije pet godina prvi put odlučio proširiti biznis, piše Jutarnji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa