Obilježen Dan policije i blagdan sv. Mihovila

0

Povodom blagdana sv. Mihovila i Dana policije, gradonačelnik Poreča Loris Peršurić susreo se danas, 29. rujna 2017., s načelnikom Policijske postaje Poreč Krunoslavom Marinom i  njegovim suradnicima.

- Osim što vam želim čestitati Dan policije, danas sam ovdje da vam zahvalim i na odličnoj suradnji koju kao jedinica lokalne samouprave i policijska postaja imamo, rekao je gradonačelnik Peršurić i dodao: - Svjedoci smo da se broj stanovnika našeg područja u špici turističke sezone penje i na 120 tisuća, pa mi je drago da ste ekipirano i spremno odradili sezonu. Blisko surađujemo i s velikim turističkim firmama na našem području, kako bi vama pomogli i, što je najvažnije, sigurnost Porečana i gostiju zadržali na visokoj razini. Upravo zato, jer kao zajednica sigurnost stavljamo na prvo mjesto, želim vam zahvaliti na prisutnosti i radu, te sam uvjeren da ćemo ubuduće još bolje surađivati, zaključio je gradonačelnik.

Načelnik Marin zahvalio se gradonačelniku na čestitkama, napomenuvši kako je turistička sezona tradicionalno razdoblje brojnih aktivnosti za porečku policiju, zahvaljujući povećanom broju ljudi na području kao i velikom broju manifestacija. Posebno je pohvalio kolektiv koji je ovu turističku sezonu odradio kvalitetno, kao i odličnu suradnju koju ima s Gradom, ali i građanima. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa