CROATIA POLE CAMP

Međunarodni sportsko – plesni kamp već četvrtu godinu u Puli

0

U četvrtak 28.09. počeo je četverodnevni međunarodni ljetni kamp u organizaciji S Fitness udruge iz Pule. Croatia Pole Camp idealan je retreat za sve strastvene obožavatelje i praktikante plesa na šipci. Kamp završava u nedjelju navečer umjetničkim natjecanjem u plesu na šipci Pole Art Croatia, koje se održava u Domu Hrvatskih Branitelja s početkom u 20:00 h.

Ovo je četvrta godina održavanja uspješnog hrvatskog pole dance kampa, najposjećenijeg u ovom djelu Europe. Ove godine gostuju tri poznata imena iz svijeta plesa na šipci, Amerikanka Nadia Sharif, Ruskinja Daria Chebotova i Englez Josh Taylor. Tri zvijezde će kroz desetak radionica dnevno prenositi svoje znanje i vještine iz područja koreografije, muzikalnosti, kontorzije, nastupa pred publikom, i naravno – samih tehnika izvođenja elemenata na šipci.

Osim radionica plesa na šipci, posjetiteljima su ponuđene razne radionice plesa, yoge, snage, fleksibilnosti, senzualnog načina vježbanja, chair dance-a, kondicijskih treninga i ostali sadržaji poput Meet & Greet sata upoznavanja s već spomenutim svjetski poznatim stručnjacima iz pole dance svijeta.

Pole dance kamp s najboljom atmosferom!

Kamp ove godine posjećuje preko 150 sportaša, čija većina su strani državljani, dolaze iz Italije, Francuske, Njemačke, Švicarske, Slovenije, Španjolske, Velike Britanije, Malezije, SAD-a i dalje. Program je upotpunjen raznim događanjima i izletima čiji je cilj upoznavanje kulture i prirodnih ljepota grada Pule. Mnogi polaznici se vraćaju svake godine. Prema iskustvima posjetitelja, ovo je pole dance kamp s najugodnijom i toplijom atmosferom!

Umjetničko natjecanje Pole Art Croatia

U sklopu Croatia Pole Campa, u nedjelju 01.10. u domu Hrvatskih Branitelja, održava se i po prvi puta umjetničko natjecanje u plesu na šipci Pole Art Croatia. Gledatelji će moći uživati u jedinstvenim plesnim predstavama dvadesetak natjecatelja iz cijelog svijeta, u kategorijama Amateurs (Početnici), Semi-professionals (Polu-profesionalci) i Professionals (Profesionalci).

Organizator, udruga S Fitness, jedan je od vodećih centara plesa na šipci u Hrvatskoj. Prvi je centar te vrste otvoren u Istri prije gotovo 7 godina. Glavni motivi S Fitnessa u organizaciji Croatia Pole Campa su promidžba plesa na šipci kao zahtjevne sportsko-plesne discipline te grada Pule, Jadranske obale, bogate kulturološke i prirodne baštine Hrvatske. Cilj je stvoriti najveći pole kamp u Europi i svake godine ugostiti sve više sportaša iz cijeloga svijeta!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa