Medulinu zlatna medalja na radničkim sportskim igrama

0

Ovogodišnje stručno usavršavanje djelatnika vodovoda i kanalizacije održano je u Umagu od 20. – 24. rujna 2017. godine. Na Sportskim igrama vodovoda i kanalizacije (SIVIK) sudjelovali su djelatnici općinskih komunalnih poduzeća Albanež d,o.o i Med eko servis d.o.o. koji su osvojili zlatnu medalju u odbojci. Na igrama je bilo oko 1200 sudionika iz 50-ak gradova, a jedini predstavnici općina bili su iz općine Medulin. Komunalna poduzeća Albanež i Med eko servis omogućili su svojim djelatnicima sudjelovanje na igrama, gdje su zlato osvojili već drugu godinu za redom. Iako su bili jedna od manjih ekipa, jedini koji su dolazili iz općine, a ne iz grada, pobjedom nad gradom Požegom obranili su prošlogodišnje zlato, a nadaju se istom rezultatu i sljedeće godine, kada će se igre održavati u Trogiru.

Načelnik Goran Buić je danas, 27. rujna 2017. godine u vijećnici Općine Medulin održao prijem za navedene djelatnike, a direktor Albaneža, Edo Krajcar te član uprave Med eko servisa, Enco Crnobori iskazali su svoje zadovoljstvo postignutim rezultatima svojih djelatnika.

- Curama i dečkima čestitam na iznimnom uspjehu, to doista pokazuje kako kvalitetne djelatnike imamo u općinskim poduzećima. Oni su prije svega ljudi, dobri roditelji, očevi i kvalitetni radnici, naglasio je Enco Crnobori. Načelnik Goran Buić čestitao im je na iznimnom uspjehu, te obećao skupiti ekipu Općine Medulin kako bi na otvorenju igrališta u Pomeru mogli odigrati jednu odbojkašku utakmicu protiv prvaka. Kao zahvalu za njihov uspjeh i promociju Općine Medulin načelnik im je poklonio monografiju „Turizam medulinske rivijere“, a kao poklon od njih načelnik je dobio službeni dres.

Djelatnici općinskih poduzeća Albaneža i Med eko servisa osim u odbojci sudjelovali su i kuglanju, košarci, pikadu, stolnom tenisu, bacanju kamena s ramena te streljaštvu, a kapetan ekipe Valter Terlević naglasio je da su svi igrači redom amateri u odbojci, a ne profesionalci te da je iznimno ponosan na rezultate i njihovu igru općenito.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa