Službene stranice Grada Umaga dobile novi dizajn

0
Vili Bassanese
Vili Bassanese

Grad Umag od 27. rujna ima novi dizajn službene web stranice na adresi www.umag.hr. Tim povodom medijima i građanima obratio se gradonačelnik Vili Bassanese, čije obraćanje donosimo u cijelosti.

"Čast mi je, kao gradonačelniku Grada Umaga, predstaviti potpuno novo ruho naše službene web stranice. Kao i u ostalim područjima, Grad Umag i u području tehnologije nastoji biti u koraku s vremenom te pratiti nove trendove. Nova web stranica Grada Umaga prilagođena je svim uređajima novih generacija, stoga nas od sada nesmetano možete pratiti na osobnom računalu, tabletu ili pametnom telefonu.

Osim navedenog, nova web stranica bitno je unaprijeđena i u drugim segmentima, te je njome, osim kreiranog boljeg vizualnog identiteta, omogućen pristup svim informacijama koje vas mogu zanimati. Nova je web stranica upravo i kreirana na osnovi višegodišnje analize vaših upita i zahtjeva. U potpunosti smo se nastojali prilagoditi vama te web stranicu osmisliti gledajući upravo iz vaše perspektive-perspektive naših sugrađana.

Nadamo se kako ćete i vi prepoznati funkcionalnost i intuitivnost nove web stranice prilagođene vama, a koja će vam pomoći brzim i promptnim pružanjem traženih informacija i usluga. Pratite svakodnevno naše objave, budite informirani o aktivnostima, događajima, raspravama, natječajima i događanjima u našem gradu. Srdačan pozdrav svim dosadašnjim i budućim čitateljima službene web stranice Grada Umaga. Želim vam ugodno čitanje!", zapisao je u svom obraćanju povodom novih internetskih stranica gradočanelnik Umaga Vili Bassanese.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa