miss istre

Michelle će predstaviti i istarske brendove. Evo koje!

0
Michelle Korenić ispred pulske Arene
Michelle Korenić ispred pulske Arene

Direkcija Miss Hrvatske bira 25-tu predstavnicu za Miss World. Finalna večer nas očekuje u Ilirija event prostoru Arsenal u Zadru, 26. rujna s početkom u 20 sati. Pripreme za Miss Hrvatske u završnoj su fazi. Direkcija koju predvodi  direktorica izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta  Maja Vračarić sa suradnicima posljednjih je tjedana  na slatkim mukama koja će od 19 kandidatkinja u utorak ponijeti krunu najljepše Hrvatice te tako postati 25. Miss Hrvatske.

Prisjetimo se kako je prva Miss Hrvatske 1993g. bila  Elena Šuran iz Rovinja, uslijedile su Fani Čapalija, Branka Bebić, Anica Martinović, Vanja Rupena... do aktualne Miss Hrvatske Angelice Zacchigna iz Dajle.

Posljednje tri godine licencu za izbor Miss Hrvatske ima firma Art Moment iz Barbana. Godine 2015te titula Miss Istarske županije pripala je Eleni Jung iz Vodnjana. Nakon izbora Elena Jung niže poslovne uspjehe u svijetu modellinga te trenutno je prva pratilja Miss Universe Hrvatske.

Godine 2016. titulu Miss Hrvatske odnijela je Angelica Zacchigna iz Dajle. Angelica Zacchigna postala je Miss Hrvatske 2016g. i može se povaliti velikim svjetskim uspjehom jer je zahvaljujuću svom glasu i personalityu uspjela na svjetskom izboru  Miss World osvojiti visoko  četvrto mjestio u kategoriji talent. Izbor ljepote idealna su prilika za promociju destinacije i kraja koji predstavljaju djevojke.

Video kojim se predstavila Angelica Zacchigna na svjetskom izboru u režiji Katje Restović pod pokroviteljstvom TZ Novigrad broji oko 50 000 prikaza. Aktualna Miss Istarske županije je Michelle Korenić iz Fažane koja će dostojno predstavljati našu županiju na izboru Miss Hrvatske u Zadru. Svaki izbor ima i humanitarnu notu. Michelle Korenić u Zadru će predstaviti rad pulske umjetnice Jadranke Ostić a to su šalica, majica i torba s motivima pulske Arene koje će biti na aukciji čiji će prihod ići udruzi Debra.

Inače radovi Jadranke Ostić mogu se razgledati i kupiti u  trgovini suvenira na ulazu u pulsku Arenu. Za Michhelin styling  u Zadru pobrinuli su se u butiku Modessa iz Pule. Na humanitarnoj večeri Michelle će blistati u večernjoj haljini butika Modessa i nakit Chantal, dnevne kombinacije također je dolaze iz butika Modessa iz Pule.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa