Groblja pod upravom Usluge Poreč uređena za Kvatre

0
Gradsko groblje Poreč
Gradsko groblje Poreč

U  petak 22. i subotu 23. rujna Kvaterni su dani, dani su to  kada posjećujemo grobove dragih ljudi, te na njihovim posljednjim počivalištima u tišini i molitvi polažemo cvijeće i palimo svijeće.

Kao i svake godine Usluga Poreč detaljno uređuje groblja koja su pod ingerencijom društva, i to Gradsko groblje Poreč te groblja u Novoj Vasi, Fuškulinu, Žbandaju i Baderni, koja kao uvijek spremno dočekuju nadolazeće dane. Djelatnici Usluge Poreč ovih su dana intenzivno uređeivali zelene površine, obrezivali živice, nasipavali staze, a uredili su se i prilazi grobljima kao i parkirališta uz groblja. Uređena su i spomen obilježja kao i centralni križevi gdje građeni mogu položiti cvijeće i zapaliti svijeće te na taj način odati počast onima čije grobove nisu u mogućnosti posjetiti.

Usluga Poreč još jednom ukazuje na postojanje mogućnosti pretraživanja grobnih mjesta koje je namijenjeno svim građanima i posjetiteljima groblja za pregled podataka o preminulim osobama i pronalaženju njihovog posljednjeg počivališta putem mobilnih telefona ili putem tražilice na internetskim stranicama društva.

Oni koji nisu u mogućnosti posjetiti grobove svojih najmilijih, članova obitelji, prijatelja, znanaca mogu se obratiti upravi groblja Usluge Poreč koja uz pogrebne usluge nudi i uslugu  uređenja grobnog mjesta, postavljanje cvijeća i paljenje svijeća, i to na broj telefona 091 434 0094 ili e.mail: tanja.legovic@usluga.hr. 

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa