Film Rose-arta iz Kaštelira nagrađen na Zagreb Tourfilm Festivalu

0

Film „You Complete Us – City of Poreč” Turističke zajednice Grada Poreča osvojio je prvu nagradu na međunarodnom festivalu turističkog filma u Zagrebu u kategoriji „Najbolji hrvatski filmovi u trajanju do 3 minute“. Radi se o jednome od tri promotivna filma kojima se Poreč predstavlja: City of Poreč, Poreč - Cultural Events i Poreč - Sport u video produkciji Rose-arta iz Kaštelira.

- Promotivnim filmovima želimo prikazati mozaik raznovrsnih doživljaja poput kulture, umjetnosti, mora, zabave, gastronomije i manifestacija, te na koncu pozvati gosta na boravak u Poreču, kaže direktor TZ Nenad Velenik nadovezavši se kako su filmovi na tragu koncepta aktualnog vizualnog identiteta Poreča te jakim emocionalnim dosegom poručuju gostu da je upravo njegov dolazak kockica koja naš mozaik čini potpunim.

Zagreb Tourfilm Festival je na svojem šestom izdanju od 13. do 15. rujna predstavio produkciju filmova iz 76 zemalja svijeta. Pokrovitelji su predsjednica Republike Hrvatske, Ministarstvo turizma, HTZ i Grad Zagreb, a organizatori TZ grada Zagreba i Balduči film.

Delegaciji TZ Poreča nagrada je dodijeljena na svečanoj večeri i ceremoniji dodjele nagrada u hotelu Esplanade.

Izvođač spomenutih filmova je Rose-art d.o.o. video produkcija iz Kaštelira, čija je predstavnica preuzela nagradu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa