ex miss sporta iz poreča

Pročitajte čime se sve bavi Stefany Hohnjec!

0
Foto: tportal
Foto: tportal

Nekad medijski vrlo eksponirana kao manekenka i Miss sporta 2004. godine, koja se bavila ritmičkom gimnastikom i sudjelovala na europskim i svjetskim natjecanjima kao reprezentativka Hrvatske, danas vodi neki posve drukčiji život. Stefany Hohnjec živi daleko od medija te se okrenula vjeri koja joj pomaže u svakodnevnom životu i sportu kojim se i dalje bavi, piše tportal.

'Nakon povratka iz Kine, u kojoj sam u Pekingu radila u privatnoj sportskoj akademiji, s djecom predškolskog i školskog uzrasta, po povratku u Hrvatsku zaposlila sam se u struci u jednoj firmi, u kojoj sam dvije godine radila kao menadžer za marketing i prodaju', ispričala nam je Stefany Hohnjec. Osim toga, ostvarila je svoj dugogodišnji plan - otvorila je i klub ritmičke gimnastike, piše tportal

'Cijeli život znam u srcu da će ritmička gimnastika biti dio mog života i da ću se time baviti, ali nisam znala kada će biti taj pravi trenutak da ostvarim svoj san i otvorim svoju školu ritmike. Zadnjih godinu i pol imala sam sve češće misli o ostvarivanju toga i stvari su se polako počele događati u tom smjeru. Počela sam rad u drugim klubovima i upisala Stručni studij za izobrazbu trenera na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. U roku od godinu dana odlučila sam pokrenuti svoju školu ritmike i započeti s onime što volim te sam otvorila Klub ritmičke gimnastike Stefany Hohnjec na lokacijama u Velikoj Gorici i Zagrebu, koji će s radom započeti sljedeći tjedan', ispričala je za tportal.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa