U Vodnjanu održan međunarodni košarkaški turnir

0

U organizaciji Košarkaškog kluba „Oliva“ Vodnjan i uz pokroviteljstvo Grada Vodnjana 16. rujna u Sportskoj dvorani Osnovne škole Vodnjan, održan je međunarodni košarkaški turnir, na kojem su, osim domaćina, sudjelovale i ekipe Košarkaškog kluba „Zagreb“, ekipe Košarkaškog kluba „Ilirija“ iz Ljubljane, te Košarkaška selekcija Grada Rijeke. Ekipe su se natjecale u kategoriji djece rođene 2005. i 2006. godine.

Tom su prigodom navedene ekipe, uz vodstvo svojih iskusnih trenera, imale priliku predstaviti svim prisutnima u dvorani svoje naučeno igračko znanje. Nakon odigranih utakmica u kojima se mogao vidjeti cijeli niz odličnih košarkaških poteza podijeljeni su pehari za sve ekipe, i to, za prvo mjesto kojeg je osvojila Košarkaška selekcija Grada Rijeke, dok je drugo mjesto osvojila ekipa Košarkaškog kluba „Zagreb“. Treće mjesto osvojila je ekipa Košarkaškog kluba „Ilirija“ iz Ljubljane, dok je četvrto mjesto osvojila ekipa domaćina, Košarkaškog kluba „Oliva“ iz Vodnjana.

Nakon natjecateljskog dijela turnira, druženje je nastavljeno u Barbarigi, gdje su vođeni i razgovori oko organizacije novih zajedničkih turnira.


loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa