Porečan Zoran Antičević: Spriječili smo ženu da se baci s krova

0
Foto: 24sata/privatni album
Foto: 24sata/privatni album

Rane su mi bile vjerni saveznici u književnom stvaralaštvu i sportu, ispričao je Zoran Antičević (27), farmer iz emisije “Ljubav je na selu” za 24sata.

Kad je imao tek pet godina, saznao je da je posvojen, a kao tinejdžer otišao je u Bosnu i Hercegovinu u potragu za biološkim roditeljima. Ne zamjera im što su ga ostavili. - Nisam imao teško djetinjstvo jer sam bio izuzetno voljen od svojih posvojitelja - objasnio je Antičević. Još kao dijete, s tek sedam godina, počeo se baviti pisanjem, piše 24sata.

- Moj roman su prepoznali strani izdavači i trenutačno ozbiljno pregovaram o njegovu prevođenju na dva strana jezika - pohvalio se Antičević svojim uspjehom. Ipak, smetalo mu je što su njegov odlazak u Frankfurt povezivali s tadašnjim ministrom kulture Zlatkom Hasanbegovićem.

Nije član Živog zida, no odlazi na deložacije jer tvrdi da to znači biti suvremeni hrvatski domobran. Jednom prilikom je spasio život ženi koju su htjeli izbaciti iz kuće. - Žena je doživjela slom živaca, popela se na krov i krenula baciti se. S dvojicom kolega pojurio sam prema njoj. Trčali smo po krovu i spriječili je u posljednji trenutak - prepričao je stravičnu uspomenu, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa