Žena iz Pule: Ne poznajem ovaj vremešni par, ali oni su moji idoli

0
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ne poznajem ovaj vremešni par, ali volim ih gledati.  Oni su moji idoli, zaključila je jedna Puljanka u postu na svom Facebook profilu, oduševljena postarijim bračnim parom koje svakog dana promatra na kupanju.   

„Gledam ih kad god stignem otići na more.... Ona jedva da stoji na nogama... On ju vodi pod ruku, oboje su jako mršavi... dođu na more, uvijek na isto mjesto, on ju svuče i polako vodi u more... polegne je na vodu i pridržava rukama, u duboko ili plitko, svejedno, drži ju na svojim rukama... stalno joj nešto šapuće... tako 20-ak minuta i onda van... obriše ju, presvuče, obuče, sam, ona ne mrda, jer ne može... i polako krenu kući... ali njegov pogled... to se ne može riječima opisati...

"U dobru i zlu, u bolesti i zdravlju...", kako smo obezvrijedili te riječi, brak pretvorili u mrak, umjesto odricanja stigla su poricanja, a starost neminovno stigne... I sve zajebancije i nemefregizmi se izopačeno vrate... Ne poznajem ovaj vremešni par, ali volim ih gledati.  Oni su moji idoli“, napisala je je.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa