flixbus:

Autobusne linije od Pule do Münchena pun pogodak

0
Naglasak je na širenju zelene mreže na regiju te povezivanje manjih mjesta
Naglasak je na širenju zelene mreže na regiju te povezivanje manjih mjesta

U prvih 365 dana FlixBusa u Hrvatskoj, Istra, na čelu s gradovima Pulom i Rovinjem sve je frekventnije povezana s ostatkom Europe, ali i s novim destinacijama diljem Hrvatske. Ovaj najbrže rastući europski start-up, s najvećom međunarodnom mrežom autobusnih linija, koji je ujedinio više od 100 destinacija diljem Hrvatske nastavlja širenje svoje zelene mreže na regiju. Svakodnevnim polascima do 5x dnevno, Pula je povezana s gradovima poput Ljubljane, Münchena i Budimpešte dok se do Bratislave može birati i do 8 polazaka dnevno. Osim međunarodnih linija Istra je povezana i s gradovima diljem Hrvatske kao što su Zadar, Šibenik i Split na jugu, s Rijekom i okolicom te Zagrebom, glavnim čvorištem kojim se povezuje i istočni dio Hrvatske.

“Zelenom mrežom Pula je svakodnevno povezana s više od 200 europskih destinacija. Do Münchena voze i dvije noćne linije u razmaku od samo sat vremena što se u turističkoj sezoni pokazalo kao pun pogodak. Isto tako iz Rovinja dostupne su svakodnevne direktne linije prema Ljubljani, Mariboru, Beču, Grazu, Padovi, Trstu i Veneciji dok interkonekcijama možete ugodno i jednostavno putovati do najatraktivnijih turističkih destinacija popout Praga. Veseli nas što su mnogi turisti prepoznali FlixBus kao siguran i pouzdan način putovanja do svojih omiljenih ljetnih destinacija”, izjavila je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE South. Sve linije uključujući i frekvenciju polazaka te trenutne cijene mogu se provjeriti na www.FlixBus.hr.

˝Trenutno najviše putnika pristiže iz Slovenije, Italije, Austrije i Njemačke. Putnici iz ovih europskih zemalja odavno su navikli na zelene autobuse, tako da smo razvojem novih i frekventnijih veza, otvorili još više mogućnosti za dolazak u Hrvatsku˝, dodala je Petra. 

Ulaskom u zelenu mrežu što direktnim linijama što interkonekcijama putnicima iz Hrvatske dostupno je 1200 destinacija u 25 europskih zemalja. Do sada je FlixBusom putovalo 60 milijuna zadovoljnih putnika a već godinu dana i Hrvatska je dio velike zelene obitelji s više od 400.000 putnika.

„FlixBus nastavlja širenjem mreže diljem Hrvatske, ali i regijom te uz nedavan ulazak na tržište BIH i Srbije  plan je proširiti zelenu mrežu te povezati i manja mjesta kako bi se omogućio svim putnicima jednostavniji pristup putovanju i lakše povezivanje s Europskim destinacijama. Isto tako, zadovoljstvo putnika nam je na prvom mjestu te konstantno stremimo poboljšanju naših usluga uvođenjem novih tehnologija i inovacija.“ – istaknuo je  Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja za CEE South.

FlixBus putnicima omogućuje besplatan Wi-Fi, utičnice, više prostora između sjedala, besplatnu prtljagu te mogućnost promjene i otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska. FlixBus karte mogu se rezervirati na webu, putem besplatne mobilne FlixBus aplikacije ili na nekom od naših brojnih prodajnih mjesta. Prednosti korištenja mobilne aplikacije koja podržava iOS i Android je višestruka. Tako  putnici mogu jednostavno rezervirati svoje karte, provjeriti dostupne linije, saznati korisne informacije o svom putu ili se poslužiti navigacijom kako bi locirali mjesto polaska. Check-in vozač vrši putem aplikacije skeniranjem QR koda na pametnom telefonu putnika te nema potrebe za printanjem papirnate karte.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa