Za Čolića platile VIP karte od 350 kn i cijeli koncert morale stajati

0

Cijena ulaznica za koncert Zdravka Čolića i Zabranjenog pušenja na Adria Summer Festivalu u Medulinu iznosila je 110 kuna u pretprodaji i 160 kuna na dan koncerta. Oni koji su si htjeli priuštiti komfor za VIP karte trebali su izdvojiti 350 kuna.

Naša čitateljica, njena kćerka i prijateljica odlučile su se za to pa su za tri VIP karte izdvojile nemalih 1.050 kuna vjerujući da će za te novce dobiti nezaboravan užitak gledanja svog omiljenog pjevača iz VIP lože. No, razočarale su se.

„Na VIP ulazu nam je rečeno da sjednemo za koji god stol hoćemo. Pri kraju nastupa Zabranjenog pušenja, pristupio nam je član osoblja i rekao nam da je stol rezerviran i da se moramo udaljiti. Važno je napomenuti da na nijednom stolu nisu stajale kartice ili bilo kakve oznake rezervacije“, rekla nam je razočarana žena.

„Negodovali smo, ali je gospodin bio vrlo neugodan i ustrajan u namjeri da nas udalji. Također je dodao da smo za 350 kn kupili VIP ulaznicu, ali ne i stol. Na naš upit tko je on, odgovorio je da je "Gospodar svemira". Nakon što smo se udaljili od stola, prišao je drugim stolovima za kojima su sjedili posjetitelji te je i njima dao uputu da se ustanu. Stolovi su ispražnjeni da bi smjestili lokalne političare i elitu“, kazala je ogorčena žena dodavši da su do kraja koncerta bili primorani stajati.

Na izlazu iz VIP zone nakon koncerta su pitale što uključuje VIP karta na što im je hostesa rekla da se uz četiri VIP ulaznice dobiva boca vina i stol. „Dakle, svi koji su došli sami, u paru ili u troje, morali su stajati, a jedina razlika između takvih i posjetitelja koji su kupili karte od stotinjak kuna bila je željezna ograda“, ispričala nam je naša čitateljica svoje negativno iskustvo s koncerta Zdravka Čolića u Medulinu. (N.Č.) 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa