Čak 5 Valamarovih hotela dobilo TUI-jevu nagradu

0
Hotel Valamar Sanfior
Hotel Valamar Sanfior

Dubrovački hoteli Valamar Dubrovnik President  i Valamar Lacroma Dubrovnik, krčki Valamar Koralj Romantic, porečki  Valamar Club Tamaris te rabački Valamar Sanfior jedini su hoteli u Hrvatskoj koji će od ove sezone nositi poznatu zelenu markicu TUI Environmental Champion 2017 (TUI Umwelt Champion).

Nagrada koju ovaj turoperator dodjeljuje od 1996. odaje priznanje za odgovorno i održivo upravljanje hotelima te je svake godine osvaja tek nešto više od 200 hotela u svijetu koji zadovoljavaju stroge kriterije održivog managementa i korporativne odgovornosti. U nominaciju za nagrade ulaze oni hoteli koji imaju valjan Certifikat održivosti (Sustainability Certificate) koji dodjeljuje Svjetsko vijeće za održivi turizam (Global Sustainable Tourism Council  - GSTC).  Nagrade se dodjeljuju nakon službene revizije, a  važan udio u odluci imaju i mišljenja gostiju prikupljena u anketama koje TUI redovito provodi.

Održivost je iznimno važna za TUI te njihove nedavne studije potvrđuju kako njihovi gosti sve više i više traže hotele koje poštuju načela održivog i ekološkog poslovanja. U TUI-ju ističu kako njihovi Environmental prvaci u ponudi imaju  regionalne, sezonske i organske obroke i održavan vrt s izvornim biljkama, podržavaju projekte u lokalnoj zajednici, koriste obnovljive izvore energije i ekološki prihvatljive proizvode.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KERAMIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

MONTER/KA SUHE GRADNJE (KNAUF)

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A GRAĐEVINSKI/A RADNIK/CA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA