uoči blagdana
Objavljene su božićnice u državnim tvrtkama. U jednoj rastu 150 posto
29.11.2024 - 21:32
“Mi se igramo s hranom. Mislim da smo drukčiji od većine rovinjskih restorana”, rekao je Josip Vekić, vlasnik i chef gostionice Tutto Bene smještene u ulici de Amicis odmah iznad Carrere, u jednoj od frekventnijih rovinjskih turističkih zona. Jelovnik bistroa Tutto Bene zaista predstavlja blagi odmak od tipične rovinjske turističke restoranske scene, piše portal Kult plave kamenice.
Tartar od tune reże se ručno po narudžbi, i zaista je izvrstan, pa mu nisu bili potrebni loši tartufi. Dagnje ne plivaju u klasičnoj buzari nego u vrlo finom umaku od rajčice s optimalno doziranim čilijem i klicama. File romba dolazi na stol u pismu. Pismo je neka vrsta tijesta, poput prilično masnog tijesta za savijaču, piše Kult plave kamenice.