Treba vam posao? Maistra, Atlantic Grupa, Kempinski traže zaposlenike!

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Maistra d.d. je vodeća hotelijerska kompanija u Hrvatskoj i dio je koncerna Adris Grupe, a trenutno zapošljava vježbenika palube. Novi zaposlenik vodit će brigu o zaštiti i sigurnosti putnika. Za ovo radno mjesto očekuje se srednja stručna sprema, pomorska knjižica i svjedodžba temeljne sigurnosti na brodu. Svoj životopis sa zamolbom možete uputiti poslodavcu putem linka za prijavu u oglasu koji je aktivan do 3. srpnja.

Casa Alice d.o.o. je poduzeće za turizam i ugostiteljstvo, specijalizirano za pružanje usluga noćenja s doručkom i upravo zapošljavaju osobe za poslove spremanja i čišćenja soba. Hrana i smještaj su osigurani, a svoju prijavu možete poslati do 3. srpnja.

Atlantic Grupa zapošljava veći broj trgovačkih predstavnika na području Istre. Od kandidata se očekuje minimalno srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije, dok su glavne odgovornosti posla obrada zadanog tržišta, distribucija i prodaja trgovačke robe iz asortimana Atlantic Tradea. Prijavite se putem oglasa na MojPosao portalu.

Ako ste komunikativni, spretni, samostalni u radu, energični, pozitivni i poštujete kolektiv u kojem radite, pridružite se Kempinski Hotel Adriatic timu! Otvorena je pozicija Kuhara – demi chef, za koju je potrebno radno iskustvo i osnovno poznavanje engleskog jezika. Minimalna primanja iznose 5.500 kuna neto, osigurani su smještaj i prehrana, a novog zaposlenika očekuje i edukacija te mogućnost treninga izvan sezone u Kempinski hotelima izvan Hrvatske. Prijava je moguća do 25. lipnja putem ovog oglasa.

Calucem d.o.o. u Puli zapošljava specijalista za upravljanje poslovnim procesima. Ova uspješna tvrtka se bavi proizvodnjom i distribucijom specijalnih cemenata, i to u više od 60 zemalja diljem svijeta. Poželjno je poznavanje rada u bazi podataka (SQL, MC Access) i SAP programskog paketa. Još informacija o ovom radnom mjestu možete pronaći u oglasu s trajanjem do 28. lipnja.

Cjelokupnu ponudu oglasa za posao možete pronaći na portalu moj-posao.net. Ujedno savjetujemo kreiranje profila tražitelja posla kako biste uvijek bili u korak s novim oglasima za posao, ali se i dodatno istaknuli prema poslodavcima koji traže zaposlenike upravo vašeg profila. Za proces registracije potrebno je odvojiti svega nekoliko minuta, a prvi korak je posjet MojPosao portala.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa