razvoj infrastrukture

Pazinske industrijske zone interesantne poduzetnicima

0
Sa sastanka o industrijskoj zoni Podberam
Sa sastanka o industrijskoj zoni Podberam

Proteklog je tjedna HGK Županijska komora Pula organizirala sastanak između predstavnika tvrtki koje posluju u industrijskoj zoni Podberam i predstavnika Grada Pazina u svrhu razmatranja daljnjeg razvoja infrastrukture u navedenoj zoni. Sastanak se održao u prostorima tvrtke Amus koja se bavi proizvodnjom proizvoda od ekspandiranog polistirena. Direktor tvrtke, Umberto Pokrajac primio je predsjednicu HGK Županijske komore Pula Jasnu Jaklin Majetić, gradonačelnika Pazina Renata Krulčića, pročelnika Upravnog odjela za komunalni sustav, prostorno uređenje i graditeljstvo Elvisa Klimana, pročelnicu Upravnog odjela za gospodarstvo, financije i proračun Maju Stranić Grah te predstavnike tvrtki Klanjac, Agroproteinka, Vladimir Gortan i Fost Novi.

Predsjednica ŽK Pula Jasna Jaklin Majetić istaknula je zadovoljstvo što su se predstavnici tvrtki i jedinice lokalne samouprave okupili na jednom mjestu kako bi porazgovarali o mogućnostima daljnjeg razvoja poduzetničke zone Podberam u kojoj trenutno djeluje šest gospodarskih subjekata te u kojoj interesa za širenje svakako ima. Pazin je naime sa svoje tri industrijske zone (Ciburi, Podberam i Pazinka) poduzetnicima izuzetno interesantno mjesto za poslovanje, posebice zbog svoje geografske pozicije.

Gradonačelnik Renato Krulčić zahvalio se na pozivu te je istaknuo kako je asfaltiranje ceste i gradnja dva slivnika u industrijskoj zoni predviđena u proračunu Grada Pazina te kako je cjelokupna dokumentacija već pripremljena. Također, gradonačelnik je pozvao tvrtke da i dalje dostavljaju povratne informacije o tome na koji im način Grad Pazin može pomoći u poslovanju.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa