Poreč i ove godine sufinancira uklanjanje azbestnih krovova

0
Grad Poreč
Grad Poreč

Uspješna provedba prošlogodišnjeg natječaja ''Moj Poreč bez azbesta'' i odlični rezultati pobudili su veliki interes kod građana za uklanjanje krovnih pokrova koji sadrže azbest s objekata na području Poreča. Kako je interes građana za navedeni program vrlo velik, te su upiti građana gotovo svakodnevni, Grad Poreč je ove godine u svom proračunu osigurao sredstva u iznosu od 150.000 kn, te odlučio raspisati novi natječaj.

I ove će godine građani, prijavom na javni natječaj, moći ostvariti pravo na bespovratna sredstva  u iznosu od 100 kn/m2 uklonjenog krovnog pokrova koji sadrži azbest, odnosno do maksimalnog iznosa od 10.000 kn po objektu. Ostatak vrijednosti investicije snosit će vlastitim sredstvima. Natječaj je otvoren od 16. lipnja do 30. lipnja.

Tekst natječaja i prateći obrasci nalaze se na ovom linku, a za vrijeme trajanja natječaja svi materijali mogu se podignuti i u pisarnici Grada Poreča na adresi Obala maršala Tita 4. Pozivaju se građani da se prijave na ovaj natječaj, jer uklanjanjem azbestnih krovova pridonosimo očuvanju zdravlja, stvaramo ljepši ugođaj, čuvamo okolinu, te doprinosimo načelu održivog razvoja grada.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa