Srce na dlanu

Barbanski humanitarci sakupili 35.000 kuna za Massima Bulića

0
Alen Vitasović također je nastupio na humanitarnom koncertu
Alen Vitasović također je nastupio na humanitarnom koncertu

Župa sv. Nikole Barban organizirala je humanitarni koncert "Srce na dlanu u Barbanu" za mještanina Općine Barban Massima Bulića i Dječju onkologiju u Rijeci, koji se održao 14. lipnja s početkom u 20 sati na barbanskoj Placi. Na koncertu su nastupali Župni zborovi Cere, Sutivanac i Barban, zbor Osnovne škole Jure Filipovića Barban „Barbanski tići“, KUD Barban, Grupa Barban Stones, mladi barbanski harmonikaši Leonardo Rojnić i Ivan Licul, Grupa Paljarica, mladi pjevači Antea Hrelja i Gianluca Draguzet, poznati istarski pjevači Davor Marović, Alen Lazarić, Serđo Valić, Alen Vitasović te Serđo Pavat uz Alfa time band.

Koncert je bio humanitarnog karaktera, a sav prihod od prodaja ulaznica namijenjen je Massimu i Dječju onkologiju u Rijeci. Humanitarnim koncertom od prodaja ulaznica i donacija sakupljeno je ukupno 35.000 kuna. Cijena ulaznice je bila 10 kuna, tiskano je 800 ulaznica, a sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je za Massima i Dječju onkologiju u Rijeci. S ulaznicama je bilo moguće sudjelovati u lutriji koja je sadržavala 500 nagrada sponzoriranih od strane 300 sponzora.

Okupilo se više od 1.000 ljudi, od kojih je bilo veliki broj mladih. Konzumiranjem hrane i pića također su dali svoj prilog ovom humanitarnom koncertu. Župnik Bernard Jurjević zahvaljuje svima na suradnji jer se njegova ideja ne bi mogla ostvariti bez pomoći ostalih. Bio je to veliki tim mještana Općine Barban, a i sponzori su se rado odazvali. Nadamo se da će to postati tradicionalno. Organizator koncerta je Župa Sv. Nikole Barban, a suorganizatori Općina Barban, KUD Barban, Osnovna škola Barban, Roy Bar i Konoba Prstenac.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa