Dean Ban još četiri godine ravnatelj porečkog Instituta

0
Dr. Dean Ban
Dr. Dean Ban

Odlukom Upravnog vijeća Instituta za poljoprivredu i turizam iz Poreča na mandat od četiri godine za ravnatelja instituta ponovo je izabran dr.sc. Dean Ban, znanstveni savjetnik iz Pule.

Na natječaj raspisan 5. svibnja javilo se dvoje kandidata – aktualni ravnatelj i dr. sc. Barbara Sladonja. Kandidati su Znanstvenom vijeću Instituta predstavili svoj program rada, nakon čega je deset članova Vijeća podržalo je program dr. Bana, a dva program dr. Sladonja. 

"Imajući u vidu jaku podršku koju je programu dalo Znanstveno vijeće Instituta za poljoprivredu i turizam, bez dvojbe i jednoglasno, Upravno vijeće je potvrdilo reizbor dr. Bana na novi mandat od 4 godine, čime je potvrdilo čvrst pravac u kojem je Institut krenuo i kojim dalje nastavlja ići. Kvaliteta dosadašnjeg rada bila je presudna za izradu kvalitetnog programa novog / starog ravnatelja što je Znanstvena baza Instituta i prepoznala. Jačanje prepoznatljivosti i pozicije Instituta na lokalnom regionalnom, nacionalnom i međunarodnom nivou nastaviti će se i u daljnjim godinama. Kvaliteta znanstvenog rada u proteklom mandatu dr. Bana, apostrofirana je kao jasna vizija napretka Instituta. U svom programu dr. Ban nastavlja to njegovati, smatrajući da kvaliteta mora postati i ostati temeljna odrednica razvoja Instituta za poljoprivredu i turizam u budućnosti. Sigurni smo da će u svom sljedećem mandatu potvrditi svoju viziju", priopćeno je iz Instituta nakon izbora novog, starog ravnatelja. (N.Č.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa