Fažanski HDZ zahvalio biračima na izbornoj podrški

0
Fažana
Fažana

"Želim iskoristiti ovu prigodu da se zahvalim svim našim biračima koji su glasovali za HDZ i iskazali nam povjerenje čime su nam omogućili da ponovno budemo u Općinskom vijeću, ovaj put kao odlučujući faktor. Ovim putem ih sve pozivam, kao i sve članove i simpatizere koji u prvom krugu nisu glasali, kao i sve druge neodlučne građane da i u nedjelju izađu na birališta i ispune svoju građansku dužnost i svojim glasom doprinesu i podrže promjene koje se događaju u našoj općini. Ujedno ih molim da se ne zamaraju previše sa ideološkim razlikama i nesuglasicama na nacionalnoj razini jer te ideološke razlike na lokalnoj razini nisu u našem fokusu interesa." navodi se u priopćenju fažanskog HDZ-a.

"Nezadovoljni postojećim stanjem u Fažani, a kao odlučujući faktor u Općinskom vijeću podržat ćemo rad IDS-a i pružiti im stabilnu većinu u zajedničkim projektima koje ćemo vrlo brzo realizirati", kažu u fažanskom HDZ-u.

Neki od projekata u čiju realizaciju će odmah krenuti su:

besplatni udžbenici za sve školarce sa područja općine;
kompletno sufinanciranje obroka u školi za sve koji primaju dječji doplatak i obitelji sa 4 i više djece;
sigurnije prometnice, sa naglaskom na dio kod vrtića i škole;
preseljenje ambulante na pristupačniju lokaciju (bez čekanja izgradnje novog trgovačkog centra);

"HDZ je siguran da suradnjom sa mladim snagama željnih promjena i neopterećenih prošlošću, svi zajedno možemo ubrzati napredak naše općine na dobrobit svih naših sumještana iz Valbandona i Fažane. Stoga Vas još jednom pozivam da izađete na izbore i izaberete promjene", navodi se u priopćenju fažanskog HDZ-a, koje potpisuje općinske organizacije HDZ-a Fažana Marinko Gazić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa