problem prostitucije

Studentica iz Istre: Seks naplatila zelenom majicom

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Uz elitnu, hotelsku, agencijsku, sportsku, uličnu i mnoge druge u svim većim gradovima diljem Hrvatske u posljednje vrijeme doslovce cvjeta i studentska prostitucija.  Teško se dokazuje, a tamna brojka je velika jer se u policijsko- pravosudnoj statistici studentska prostitucija kao takva ne evidentira. Studentice u „posao“ s prostitucijom najčešće ulaze same, bez makroa kako s njim ne bi dijelile više od pola zarade, piše Express.

Svoju ispovijest o tome kako se već na prvoj godni studija doslovce prodala za zelenu majicu a potom našla u grotlu prostitucije, ispričala nam je 35-godišnja Istrijanka, nekadašnja studentica. Kaže da se počela seksati za novac jer joj je trebalo novca da plati studij. Onda je vidjela da lagodnije živi, pa se sve kasnije preobrazilo u pohlepu, čisto iživljavanje. Danas za sve krivi svoje sputano i neiživljeno djetinjstvo u konzervativnoj sredini.

"Na studij sam došla kao pravo pravcato nevinašce. Najednom sam se našla sama, daleko od svih, od roditeljske stege. Odmah sam uvidjela što prijateljice rade i čime se sve bave da poboljšaju studentski standard. Shvatila sam da sada i ja mogu sve ono što ranije nisam mogla ili smjela zbog okoline i sebe same. Pod svjetlima velegrada mogla sam taknuti i dno i nebo. Dotaknula sam oboje. Nebo sam takla zaljubivši se u dečka sramežljivog poput mene, koji me ubrzo svojom brutalnošću doslovce gurnuo na dno. Iz inata i osvete momku htjela sam istražiti jesu li svi muškarci isti. Prvi mi se ponudio vlasnik omiljenog butika, tatin vršnjak. Što da vam kažem, on besraman a ja popustljiva i završila sam u njegovom krevetu. Nazad više nisam mogla. Bio je to moj prvi seks naplaćen zelenom majicom", priča nekadašnja studentica agronomije, danju uspješna studentica a noću prodavačica ljubavi ili- kako sama kaže- prava pravcata kurva...  Osim novca, odjeće poznatih marki i štošta drugog, sugovornica nam otkriva da su joj klijenti često nudili i „bijelo“, piše Express.

"Već za prve godine studija, hvalisanjem onih koji su bili sa mnom, pročulo se za mene. Zaključila sam da vrijedim u krevetu i znala sam kako od svih izvući ono što želim. Sve je krenulo od majice, pa trenirke, tenisica, štiklica... Kada sam se dobro odjenula, umjesto krpica zanimao me novac. Za seks na brzaka znala sam, bez imalo srama, tražiti 100 ili 200 eura. Nakon što sam probala jednog, dvojicu, trojicu... bio je to put bez povratka. Od nekad sramežljive djevojke preobrazila sam se u objekt za zadovoljavanje nečije požude. Sve mi je bilo nebitno i imalo svoju cijenu, ovisno o mjestu i željama klijenta. Najviše sam mogla „ubrati“ za seks na javnom mjestu. Kafić, ima ljudi, nema ljudi, ulaz u narodnjački klub, osvijetljeno parkiralište, ulica ili hotelski bazen, bili su pravi izazov kao mjesto za seks. Vjerovali ili ne, za ispijanja jutarnje kave poseksala sam se u prepunom kafiću. Klijentu je to bio adrenalinski nagon a meni izazov zbog novca...", pojašnjava naša sugovornica. Mušterije za seks je, kaže, pronalazila pogovorom od uha do uha ili na internetskim erotskim stranicama. Bilo je među njima uglednika iz svih slojeva društva kojima novac nije predstavljao problem, piše Express. Cijeli članak pročitajte ovdje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa