ids medulin

Daniele Kumar dobio podršku ISU-a i Zelenih

0
Daniele Kumar (u sredini) sa svojim izbornim partnerima
Daniele Kumar (u sredini) sa svojim izbornim partnerima

Kandidat IDS-a za načelnika Općine Medulin Daniele Kumar 4. svibnja dobio je podršku Istarske stranke umirovljenika i Zelenog saveza – Zeleni za nadolazeće lokalne izbore 21. svibnja. Potpisivanju sporazuma o podršci i suradnju prisustvovali su kandidat za načelnika Daniele Kumar, predsjednik Općinske podružnice IDS-a Medulin Marko Zlatić, predsjednik ISU-a Zdenko Pliško i predsjednik Zelenih Josip Anton Rupnik. Time su ove dvije stranke dale punu podršku kandidatu za načelnika i zajedničkoj listi za Općinsko vijeće.

- Sporazum IDS-a Medulin s istarskim umirovljenicima i Zelenim savezom o podršci i suradnji na lokalnim izborima temelji se prije svega na našoj programskoj osnovi i zajedničkim temeljnim vrijednostima poput antifašizma, suživota i multikulturalnosti te na održivom razvoju i poticanju ekološke proizvodnje, istaknuo je predsjednik IDS-a Medulin Marko Zlatić.

Kandidat za načelnika Daniele Kumar zahvalio je objema strankama na ovoj značajnoj podršci kazavši da mu je čast što „imaju potporu i Istarske stranke umirovljenika i Zelenog saveza jer je to službena potvrda da ćemo zajedničkim snagama u naredne četiri godine skrbiti o našim umirovljenicima i osobama starije životne dobi, o nemoćnima i svima kojima treba pomoć te da ćemo zajedno unaprjeđivati našu općinu sukladno pravilima održivog razvoja i poticanju ekološke proizvodnje te zdravog turizma“.

Zdenko Pliško u ime istarskih umirovljenika kazao je da su „u programu IDS-a Medulin za ravnomjeran razvoj svih naselja prepoznali zalaganje za osobe starije životne dobi i za ravnopravno uključivanje umirovljenika u politička zbivanja na ovim prostorima, a to nam je najbitnije“. – Zato pozivam sve članove i simpatizere ISU-a da na izborima 21. svibnja daju svoj glas Danieleu Kumaru za načelnika Općine Medulin i našoj zajedničkoj listi za Općinsko vijeće.

Predsjednik Zelenih Josip Anton Rupnik na kraju je dodao da vjeruje da će IDS, ISU i Zeleni zajedno ostvariti vrlo uspješan rezultat i u naredne četiri godine zajedno graditi dalje Općinu Medulin, sukladno njezinim velikim potencijalima i održivom razvoju i svim ekološkim postulatima.

- Vjerujem da je naš tim pobjednički tim koji će kvalitetno upravljati Općinom Medulin na dobrobit svih mještana Medulina, Premanture, Pomera, Pješčane uvale, Vinkurana, Vintijana, Valbonaša i Banjola, jer njihovo nam je zdravlje na prvom mjestu, zaključio je Rupnik.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa