divljanje po vodnjanu

Vitasović najoštrije osudio uništavanje javnih klupa i koševa

0
Oštećene klupe u Vodnjanu
Oštećene klupe u Vodnjanu

Gradonačelnik Grada Vodnjana Klaudio Vitasović najoštrije osuđuje divljačko i kriminalno ponašanje koje se 13. travnja dogodilo na obalnoj šetnici i na dijelu plaže Martulina u Peroju gdje su uništene klupe za odmor, koševi za otpad te ostala urbana oprema i javna infrastruktura. Počinjena je materijalna šteta koja je procijenjena na oko 15.000 kuna, a slučaj je prijavljen policiji koja utvrđuje sve činjenice ovog slučaja te će protiv počinitelja ovog gnusnog čina biti pokrenuta kaznena prijava.

Gradonačelnik Vitasović naglasio je da se sanacija i popravak uništene imovine plaća iz zajedničke blagajne gradskog proračuna koju čine sredstva svih mještana Grada Vodnjana te da bi umjesto popravaka i obnavljanja bilo korisnije taj novac usmjeriti na nove zajedničke sadržaje na javnim mjestima.

Stoga upućuje poziv građanima da čuvaju javnu imovinu, a sva uočena oštećenja ili one koji uništavaju imovinu prijave nadležnim službama Grada na broj telefona 052/511-522, e-mailom na adresu: info@vodnjan.hr ili u policijsku postaju Pula. U Gradu Vodnjanu napominju da sve korisne informacije građani mogu dostaviti anonimno.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa