Edukativna radionica Paušalni obrt i fiskalizacija u Žbandaju

0

Grad Poreč organizira besplatnu edukaciju na temu „Paušalni obrt i fiskalizacija“, koja će biti održana 30. ožujka s početkom u 11 sati u prostorima Poduzetničkog inkubatora u Žbandaju na adresi Žbandaj 34a. Predviđeno trajanje programa je jedan sat. Besplatna edukacija je namijenjena obveznicima fiskalizacije i drugim zainteresiranim osobama koje žele na jednom mjestu dobiti informacije o samoj pripremi te koje promjene donosi novi Zakon o fiskalizaciji.

Ovim se Zakonom uređuje postupak fiskalizacije u prometu gotovinom, obveznici fiskalizacije, sadržaj računa za provedbu fiskalizacije, vođenje Evidencije obveznika fiskalizacije u prometu gotovinom, provedba postupka fiskalizacije, plaćanje između obveznika fiskalizacije gotovim novcem te nadzor nad provedbom novog Zakona.

Prisutnima će temu „Paušalni obrt i fiskalizacija“ predstaviti Denis Fable iz obrta „OLIS projektiranje informacijskih sustava“, a edukacija u trajanju od jednog sata bit će besplatna za sve sudionike. Prijava je obavezna zbog  ograničenog broja sudionika, te se mole zainteresirani da prijavu izvrše na broj telefona 052/634-304 ili 052/451-198, ili da ispunjeni prijavni obrazac koji je dostupan na www.porec.hr pošalju na e-mail: anita.prgomet@porec.hr  do popunjenja broja sudionika odnosno najkasnije do utorka, 28. ožujka. Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem navedenog kontakt broja i e-mail adrese.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KONOBAR/ICA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

RADNIK / ICA NA ROŠTILJU

Do: 15.04.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ŠANKER/ICA

Do: 15.04.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA