Lijepa istražiteljica iz CSI Miami u Istri istražuje vinske ture

0
Foto: Poslovni.hr
Foto: Poslovni.hr

Definicija luksuza u hotelijerstvu promijenila se pogotovo s dolaskom novih generacija gostiju, milenijalaca koji su se brže nego što se očekivalo prebacili u luksuzni segment i njihov udjel u ukupnom broju gostiju u hotelima već je dosegao 25 posto, otkrili su sudionici panela o luksuznim hotelima koji se 1. ožujka održao u Rovinju na skupu ILHA koji se održava u sklopu HTI konferencije, donosi Poslovni.hr.

Jedna od zvijezda konferencije bila je glumica Eva LaRue, zvijezda serije CSI Miami, koja se, od kad je prestalo snimanje serije, posvetila putovanju i pisanju o luksuznom turizmu.

Okupljenima je otkrila da će ove godine u sklopu svojih luksuznih putovanja posjetiti i Hrvatsku, a oduševilo ju je to što bi, primjerice u Hotelu Lone, u kojem se održavala konferencija, uz hotelsku uslugu mogla dobiti i izlet ribarskim brodom.

"Kombinacija ljubavi prema putovanjima i kriza srednjih godina bili su razlog zbog čega sam zadnjih tri godine na putovanjima u kojima uživam, a bila bi prava šteta da svoja iskustva i sjajne fotografije ne objavim na svom blogu", kaže za Poslovni Eva LaRue koja za sebe naziva ovisnicom o putovanju.

Zanimljivo je da sama istražuje destinacije na koje želi putovati i ne oslanja se na agencije, a u destinaciji joj je važno što više doživjeti i oduševiti se. Za primjer jednog luksuznog iskustva navodi uslugu Aman Resorta u Kambodži koji svojim gostim nudi izlet helikopterom u posjet hramu u džungli do kojeg nije moguće doći automobilom.

Kad je u pitanju Istra jako je zanimaju vinske ture. Također u hotelima joj je važno da imaju vlastite zabavne sadržaje, a prilikom istraživanja web stranice hotela posebno gleda kako izgleda lobby koji mora imati dobru atmosferu i biti središte okupljanja i upoznavanja drugih gostiju.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa