Djed Mrazovi na motorima obradovali mališane

0
Đani Petrić i Djed Mraz na početku kolone
Đani Petrić i Djed Mraz na početku kolone

Obučeni kao Djed Mrazovi, tridesetak bajkera i bajkerica ove je godine prodefiliralo labinskim ulicama, a sve kako bi u ovom blagdanskom ozračju slatkim poklonima obradovali najmlađe.

Kolona motoriziranih Mrazova krenula je od Lavado shopa u pravcu Konzuma prema PŠ Kature gdje su ih dočekali najmlađi učenici područne škole Ivo Lola Ribar. Djed Mrazovi na motoru su potom produžili prema centru i tržnici, a onda vožnjom kroz Rudarsku ulicu stigli ispred Centra Liče Faraguna, gdje su ih veselo dočeli štićenici Centra.

Ulogu Djed Mraza ove je godine preuzeo Samir Kolaković Kole koji je djecu darivao božićnim paketima.

Ova hvalevrijedna akcija i ove je godine organizirana preko Lavado shop foruma, kojoj su se priključili članovi i simpatizeri iz raznih klubova iz cijele Istre. Ovo je druga akcija u Labinu, pokrenuta je na inicijativu Đanija Petrića, a sličnu akciju redovito organiziraju i u Raši za mališane dječjeg vrtića. Organizatori se ovom prilikom zahvaljuju svim sponzorima koji su pomogli donacijama, trgovinama Lavado shop i Liber Domini, Policijskoj postaji Labin te Policijskoj upravi Istarskoj. (Tekst i foto: Divna Knežević, video: Robi Selan)

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa