Općina Medulin osigurala poklon pakete za osobe s invaliditetom  

0
Goran Buić je Dževadu Gariboviću uručio 15 poklon paketa za svakog člana podružnice
Goran Buić je Dževadu Gariboviću uručio 15 poklon paketa za svakog člana podružnice

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, Općina Medulin je članovima Društva osoba sa tjelesnim invaliditetom – Podružnica Medulin, osigurala prigodne pakete, pa je načelnik općine Goran Buić 6. prosinca predsjedniku podružnice Dževadu Gariboviću uručio 15 poklon paketa za svakog člana podružnice.

Općina Medulin je ove godine izdvojila 15.000 kuna za projekt „Osnaživanje osoba s invaliditetom za život u zajednici i sveobuhvatna pomoć u svakodnevnom životu“, dok je vrijednost podijeljenih paketa 1.500 kuna.

Načelnik Buić je prilikom podjele paketa istaknuo cilj koji Općina Medulin planira ostvariti već sljedeće godine, a odnosi se na potrebu za omogućavanjem svih uvjeta kvalitete života i ravnopravnosti koju osobe s invaliditetom moraju imati kao članovi lokalne zajednice.

Stoga će Općina Medulin sljedeće godine na plaži u Premanturi postaviti dizalicu uz već postojeći slip u svrhu omogućavanja pristupa plaži osobama s invaliditetom.

Predsjednik medulinske podružnice Dževdad Garibović zahvalio se načelniku općine, Općinskom vijeću i pročelnici Upravnog odjela za opće poslove i društvene djelatnosti na kontinuiranoj podršci i naglasio da ih je izrazito pozitivno iznenadila najnovija gesta Općine Medulin te pružio podršku nadolazećim projektima koje Općina planira provesti u svrhu poboljšanja uvjeta života osoba s invaliditetom.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa