Miletić i Flego na prvenstvu Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom

0

U sportskoj dvorani osnovne škole Veli Vrh 12. studenog održano je otvorenje završnog kola prvenstva Hrvatske u pojedinačnom boćanju za osobe s invaliditetom kojemu su nazočili gradonačelnik Pule Boris Miletić i istarski župan Valter Flego te brojni uvaženi gosti, organizatori, pokrovitelji i donatori.

Zahvalu svima koji ulažu beskrajan trud, energiju i humanost kako bi pružili pomoć onima kojima je to najpotrebnije uputio je Miletić. "Grad Pula i Klub gaje jednu dugogodišnju kvalitetnu suradnju temeljenu na partnerstvu", kazao je gradonačelnik Pule koji je potom čestitao Klubu na obljetnici, a sportašima zaželio što bolji plasman. Gradonačelnik Pule, ujedno je, primio povelju kao znak zahvalnosti za pruženu podršku Klubu „Istrijana". 

"Županija je ove godine znatno povećala proračun za sportaše s invaliditetom te smo zajedno s Gradom zaokružili inicijativu koja se odnosi na posudionicu ortopedskih pomagala", kazao je Flego nadodavši kako se na taj način željelo osobama s invaliditetom olakšati i poboljšati svakodnevni život.

Ovom je prilikom, ujedno, obilježeno i deset godina rada i postojanja Boćarskog kluba osoba s invaliditetom „Istrijana“. "Naš Klub jedan je od najtrofejnijih klubova osoba s invaliditetom u Hrvatskoj s do sada osvojenih 99 medalja na raznim nacionalnim i međunarodnim natjecanjima", istaknuo je predsjednik Kluba Davor Komar koji se tom prigodom i zahvalio svima koji su ih na tom putu podržavali.

Prvenstvo Hrvatske u boćanju, uz domaćine iz Pule, okuplja sudionike iz Đakova, Rijeke, Varaždina, Zagreba, Slavonskog Broda, Osijeka, Velike Gorice i Požeško-slavonske županije. Cijeli događaj organiziran je uz potporu Hrvatskog saveza boćanja osoba s invaliditetom, Grada Pule i Istarske županije.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa