Dvoje teško ozlijeđenih u prometnoj nesreći na cesti Rovinj-Bale

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila 28. lipnja oko 18,30 sati u Rovinju tri su osobe teže, a dvije lakše ozlijeđene.

Nesreća se dogodila kada je 33-godišnji Danac upravljajući Toyotom Avensis, iz smjera Rovinja prema Balama, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom i prednjim dijelom udario stražnji dio Opel Corse, kojim je u istom smjeru upravljao 79-godišnjak iz Rovinja.

Naime, automobil Opel Corsa je prije nesreće bio zaustavljen u namjeri skretanja u lijevo za naselje Madonna di Campo radi propuštanja Opel Astre, kojom je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnjak iz Rovinja. Došlo do kontakta prednje strane Opel Corse i bočne stranu Opel Astre uslijed čega je Opel Astra sletjela izvan kolnika i udarila u zid.

Sudionici prometne nesreće su prevezeni u Opću bolnicu Pula, gdje je utvrđeno da su teže ozlijeđeni vozač Opel Corse i njegova suvozačica 73-godišnjakinja iz Rovinja, te suvozačica iz Opel Astre, 53-godišnjakinja iz Rovinja dok je vozač Toyote lakše ozlijeđen.

Protiv danskog državljanina podnosi se kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa