Interaktivni radovi međunarodnih autora na Media Mediterrane festivalu

0
Izložba će biti održana u pulskim podzemnim tunelima "Zerostrasse"
Izložba će biti održana u pulskim podzemnim tunelima "Zerostrasse"

Žiri u sastavu Branka Benčić, Pamela Moscarda, Jana Žufić i Dragana Sapanjoš je na međunarodnom natječaju izabrao izlagače na izložbi koja će se održati u sklopu ovogodišnjeg Media Mediterranea festivala od 25. do 28. srpnja. U ovom izdanju festivala poseban je naglasak stavljen na temu „Nove kreativne zone“ stoga će izložba biti održana u pulskim podzemnim tunelima "Zerostrasse". Cilj je predstaviti nove uvide u urbani okoliš i kreativnost.

Bit će izoženo 10 inovativnih, interaktivnih transdisciplinarnih projekata radova sljedećih autora: Martin Romeo, Aleksandra Prole, umjetnički dvojac Oriana Persico i Salvatore Iaconesi, Luisa Tatoli ROLL - Multimedia Design, Angelo Semeraro. Izložba će imati i svoj popratni program na kojima će biti predstavljeni još nekolicina vrlo zanimljivih radova.Već uobičajeno za Media Meditarranea festival, nezaobilazna je i radionica iz područja upotrebe novih medija i tehnologija u kreativne svrhe.

U ovom izdanju festivala poseban je naglasak stavljen na temu „Nove kreativne zone“
U ovom izdanju festivala poseban je naglasak stavljen na temu „Nove kreativne zone“
Ove godine bit će organzirana radionica “Let the web sing” koju će od 25. do 28. srpnja voditi dvojac iz Italije Francesco Fraioli i  Giovanni Cappellotto. Koncetp radionice je takav da će polaznici učiti kako koristiti internetske aplikacije i društvene mreže poput  Flickr, Twitter, Youtube za kreiranje glazbe. Više informacija je dostupno na http://letthewebsing.tumblr.com/

Posljednjeg dana festivala bit će organiziran i beach party. Za detaljan program pratite stranice www. metamedia.hr. I ove godine svi događaji su besplatni za posjetitelje, zahvaljujući našim donatorima, a to su Ministarsrtvo kulture RH, Istarska županija, Grad Pula, Turistička zajednica Grada Pule, Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Ove godine bit će organzirana radionica “Let the web sing”
Ove godine bit će organzirana radionica “Let the web sing”

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa