Gosti svih generacija ovog tjedna u Domu za starije i nemoćne osobe Poreč

0
S posjeta Domu za starije
S posjeta Domu za starije

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba i 9. godišnjice otvaranja Doma za starije i nemoćne osobe u Poreču, zamjenica gradonačelnika Grada Poreča Nadia Štifanić Dobrilović posjetila je 30. rujna Dom i njegove korisnike ,te im tom prilikom čestitala i poželjela što više veselih trenutaka. Pohvalila je, također, i napore svih onih koji korisnicima uljepšavaju i olakšavaju vrijeme u Domu. Prigodnim programom u petak i službeno je počeo „Tjedan međugeneracijske solidarnosti i volonterstva u Poreču“, koji će tijekom ovog tjedna okupiti goste svih generacija u Domu.

Druženjem s korisnicima želi se potaknuti međugeneracijska solidarnosta, uključivanje starijih osoba u život zajednice kao važnih članova društva, te razvijanje volonterstva. Uz zamjenicu gradonačelnika, na obilježavanju Međunarodnog dana starijih osoba bili su i ravnatelj doma Mario Laković, član UV Doma Lino Dobrila te stručna voditeljica Sandra Čakić Kuhar, kao i ostali zaposlenici i volonteri Doma koji su vrijedno radili na pripremanju zabavnog programa. Obilježavanje „Tjedna međugeneracijske solidarnosti i volonterstva u Poreču“ nastavlja se i ovaj tjedan sljedećim programom:


Ponedjeljak
u 11,00 sati    
Gostovanje djece iz Dječjeg vrtića „Crvenkapica“ uz prigodni program

Utorak
u 16,00 sati
Zajednička kreativna radionica volontera i korisnika

Srijeda
u 11,00 sati
Gostovanje učenika Talijanske osnovne škole „Bernardo Parentin“ - Scuola elementare italiana "Bernardo Parentin“ Parenzo uz prigodni program .                                

Četvrtak
u 11,00 sati
Zajednička tombola učenika Srednje škole Mate Balote iz Poreča i korisnika Doma

Petak
u 11,00 sati
Gostovanje učenika Osnovne škole Joakima Rakovca iz Sv. Lovreča uz prigodni program. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa