prijem u gradu

Pohvale organizatoru rekordnog Porečkog delfina

0
Zamjenica gradonačelnika Poreča Nadia Štifanić Dobrilović s gostima
Zamjenica gradonačelnika Poreča Nadia Štifanić Dobrilović s gostima

Zamjenica gradonačelnika Grada Poreča Nadia Štifanić Dobrilović 27. rujna održala je prijem za članove Kluba za daljinsko plivanje i sportsku rekreaciju Poreč Gorana Viškovića, Valtera Pilata, Želimira Žužića i Edija Žužića, povodom  uspješne organizacije Porečkog delfina te ostvarenja odličnih natjecateljskih rezultata.

Klub za daljinsko plivanje Poreč jedini je klub takvog tipa u Istri, te okuplja plivače iz cijele županije. Od samog početka 2004. godine, Klub je član Hrvatskog saveza daljinskog plivanja kojem je i jedan od osnivača. Osim redovnog sudjelovanja na CRO CUP-u, članovi KDPSR ove su godine u muškoj i ženskoj konkurenciji osvojili drugo mjesto u ukupnom poretku, uz desetak plasmana među prva tri po dobnim skupinama pojedinačno.

KDPSR je ove godine po prvi put, kao samostalni organizator, organizirao tradicionalnu plivačku manifestaciju Porečki delfin 3. i 4. rujna, na kojoj je sudjelovalo dosad rekordnih 1.300 natjecatelja, od čega je 1.250 bilo u sklopu plivačkog maratona, dok su ostali sudjelovali u jedriličarskoj regati u organizaciji JK Horizont Poreč te vaterpolo turniru u organizaciji VK Poreč.

Zamjenica gradonačelnika zahvalila se klubu na kontinuiranom i uspješnom bavljenju sportom koji nam je svima blizak, kao i na promociji Poreča. Osim toga te je izrazila želju da se Klub sve više počne baviti mladima, čime bi se ovaj sport dodatno približio i drugim generacijama.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa