umag

Šezdeset talenata za šezdeset godina Učilišta

0
Pučko otvoreno učilište "Ante Babić" Umag
Pučko otvoreno učilište "Ante Babić" Umag

Projekt 6x10za60 osmišljen je kako bi se obilježila 60. obljetnica Pučkog otvorenog učilišta “Ante Babić” Umag i obuhvaća šest šestodnevnih radionica po deset polaznika, vođenih od vrhunskih predavača i poznatih mentora. Cilj je ovoga projekta u fokus obljetnice postaviti korisnike, odnosno talentirane građane koji će pohađanjem besplatnih radionica jačati svoje vještine i talente te time doprinijeti i utjecati na jačanje kompetencija cjelokupne zajednice.

Namjera je stvoriti pozitivnu stvaralačku klimu, zajedništvo u kreiranju te stvoriti jedinstvenu završnu produkciju koja će cjelokupnu proslavu šezdesete obljetnice usmjeriti na budućnost, ne na prošlost. POU poziva sve motivirane osobe koje uz talent i želju, imaju više od 15 godina, da odaberu jednu od njima najzanimljivijih radionica, prijave se i daju sebi priliku okušati se u intenzivnom šestodnevnom radu s profesionalnim mentorima.

Možete odabrati jednu od ponuđenih radionica, slikarsko-scenografsku radionicu, radionicu suvremenog plesa, pjevanja, dramsku radionicu, foto te radionicu kreativnog pisanja. Za sudjelovanje na radionicama, potrebno je ispunjenu Prijavnicu donijeti u Učilište, moguće ju je poslati na e-mail učilišta info@uciliste-umag.hr  ili popuniti obrazac prijave na internetskoj stranici do 16. rujna. Radionice su besplatne, a maksimalan broj polaznika je deset po radionici.

Stručni žiri će po zadanim kriterijima odabrati polaznike, a rezultati će biti objavljeni 20. rujna na službenim internetskim stranicama Učilišta i na Facebook stranici POU-a Umag gdje možete saznati više informacija o projektu. Radionice kreću 26. rujna u prostorijama Učilišta. Prihvatite izazov i postanite dio našeg talent-tima, pozivaju iz POU-a!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa