Pula: Nakon potjere priveli Austrijanca zbog krađe dva auta

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Policajci pulske i rovinjske policije dovršili su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 45-godišnji Austrijanac počinio kaznena djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari te krađa. Muškarca se sumnjiči da je 21. kolovoza u večernjim satima, s parkirališta na pulskoj rivi, otuđio automobil Fiat, pulske registarske oznake, u vlasništvu 57-godišnjaka.

Otuđeni automobil policijski službenici pronašli su 22. kolovoza oko 3 sata u Ulici Turnina u Rovinja, no ubrzo su zaprimili dojavu da je na tom području otuđen drugi Fiat, pulskih registarskih oznaka, u vlasništvu 60-godišnjaka, a u kojem se nalazio polog od ugostiteljskog objekta od nekoliko desetaka tisuća kuna. Svega pola sata kasnije, policijski službenici su u Flaciusovoj ulici u Puli uočili ukradeni automobil  te su krenuli za istim.

Na raskrižju Rive i Ulice sv. Ivana, vozač na semaforu nije stao na znak crvenog svjetla već je nastavio kretanje u pravcu Ulice sv. Petra, gdje su ga policajci sustigli i uhitili. Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 22. kolovoza u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa