Pulski ragbijaši osvojili osmo mjesto na međunarodnom turniru u Sisku

0

Igrači Ragbi kluba „Arena“ iz Pule sudjelovali su 2. lipnja 2012. godine na međunarodnom „RUGBY 7“ turniru igrajući na sisačkom igralištu "Metalac". Osvojili su respektabilno osmo mjesto u konkurenciji najboljih momčadi iz Hrvatske te Bosne i Hercegovine. Treba napomenuti sudjelovanje najboljih momčadi iz hrvatskog ragbija, Zagreba i Mladosti te vrlo dobrih gostiju iz susjedstva, Gladijatora iz Dervente i Čelika iz Zenice.

Puljani su igrali u vrlo teškoj grupi u kojoj su bili Zagreb, Čelik i Vilani iz Rijeke. Nisu uspjeli doći do pobjede, ali su pružili solidan otpor iskusnijim ekipama koje imaju nekoliko godina natjecanja iza sebe. Ragbijaši Arene odigrali su najbolju utakmicu u razigravanju za sedmo mjesto u kojoj nisu uspjeli svladati sastav Lokomotive iz Zagreba, iako su na poluvremenu vodili sa čak 10:0 te su na kraju poraženi 10:19.

Od ostalih rezultata treba napomenuti dominantne pobjede igrača Zagreba koji su bez izgubljenog susreta osvojili turnir. U vrhunskoj finalnoj predstavi viceprvaci Hrvatske svladali su Mladost iz Zagreba bez primljenog polaganja. Mnogobrojni ljubitelji ragbija u Sisku mogli su uživati u cjelodnevnom programu utakmica te najboljoj ragbi igri na razini države koja ih sugurno nije ostavila ravnodušnima.

REZULTATI:
za 7. mjesto: Arena - Lokomotiva 10:19
za 5. mjesto: Čelik - Gladijator 22:5
za 3. mjesto: Sisak - Vilani 15:7
finale: Zagreb - Mladost 24:0

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa