Nagrađeni učenici za informatički rad Pula - moj grad

0

U Gradskoj vijećnici pulske Komunalne palače 2. svibnja podijeljene su nagrade za najbolji informatički rad "Pula – moj grad" u organizaciji Društva informatičara Pula. Nagrađenim učenicima prigodne nagrade i darove dodijelio je pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti, Erik Lukšić.

Natjecanje je održano šestu godini za redom, a na natječaj je ove godine pristiglo ukupno 244 radova učenika osnovnih škola koji su se natjecali u četiri kategorije: digitalni crtež, prezentacije, animacije i film.

Gradonačelnik Boris Miletić zahvalio je svim učenicima na sudjelovanju te je pohvalio njihov trud i rad u osmišljavanju Pule s pogledom u budućnost.

U kategoriji "Digitalni crtež" prvo mjesto osvojila je Anja Kuzmić (OŠ Stoja), drugo mjesto Gaia Radin (OŠ Stoja) i 3. mjesto Mihaela Katačić (TOŠ “Giuseppina Martinuzzi) i Mihaela Katačić (Marina Cardinetti).

U kategoriji "Prezentacije" prvo mjesto pripalo je Taši Radić (OŠ Stoja) drugo mjesto osvojila je Mara Vogrinec (OŠ Tone Peruško), a treće mjesto pripalo je Eldi Čatić (OŠ Tone Peruško).

U kategoriji "Animacije" prvu nagradu osvojila je Diana Smoković (OŠ Stoja); drugo mjesto Iva Krešić (OŠ Šijana), a treće mjesto pripalo je Lei Mikša (OŠ Šijana)

U kategoriji "Film" pobjednik je Mario Tomašić (OŠ Tone Peruško), drugo mjesto pripalo je Noi Sardoz (OŠ Vidikovac), a treće mjesto osvojila je Rea Filjar Petar Prenc (OŠ Vidikovac).

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa