ZABAVA

Veliki party za kraj ljeta u Ravnima kraj Labina

0
S jednog od partyja u Ravnima
S jednog od partyja u Ravnima

Club Alter Ego iz Labina nam kao i svake godine priprema jedan veliki party s legendarnim Paolom Barbatom i prijateljima. Ovoga puta je riječ o sasvim novoj lokaciji na novouređenoj plaži u Ravnima kraj Labina. Očekuje vas odlična light & sound produkcija, topla ljetna noć i more na dohvat ruke.

Paolo Barbato, legendarni talijanski dj, posebno je vezan za Labinštinu, jer je nekada bio svojevrsni rezident na legendarnoj plaži Golubjera. Sada u svojim pedesetima nastupa još više u najeminentnijim hrvatskim, talijanskim i slovenskim klubovima. Producira, stvara, što ga kako sam kaže, održava mladenačkim. Njegova je glazba prepoznatljiva, lepršava, s mnogo vokala i odličnog beata.

Uz njega jedna od glavnih zvijezdi je i mlada zagrebačka dj-ica Thalia, koju Labinjani posebno gotive. Thalia je svoje ime stvorila rezidencijom na Zrču, te nastupima u najboljim hrvatskim klubovima, rame uz rame s najvećim zvijezdama današnjice.

Mo Funk & Asta Nova nove  su stare zvijezde, koje neprestano produciraju vlastitu glazbu i nastupaju diljem regije pod etiketom Something irresistible.

Danny Ocean je provjereno ime domaće scene, čija je glazba u mnogome nalik na Barbatovu.

Tech Rule je dj koji je u dvije godine napravio više napretka u svijetu glazbe, nego većina drugih dj-a. Potvrđuju to i stalni pozivi na svirke iz svih krajeva Lijepe naše. Dubstruck je Labinjan koji je karijeru započeo u Miamiu, a sada nastupa u klubovima Istre.

Daisy Gale, mlada dj-ica iz Rovinja koja je posljednjih godinu dana sve više aktivna na istarskoj sceni. Karakterizira je dobar teh beat. Daisy je na početku svog puta, ali sa obzirom na njen talent, tek će se čuti za nju.

Na kraju najmlađi od svih je PhiLL S, dj koji dolazi, koji u tišini producira i kojeg također najbolje stvari tek čekaju.

Sve prisutne očekuju i atraktivne Ballantines Brazil hostese, vrijedne nagrade, ali i prave brazilske plesačice.

Prvi kontingent ulaznica po cijeni od 40 kn već se može nabaviti u clubu Alter Ego, a onda je cijena karte 50 kn sve do subote u ponoć 20. kolovoza.

Malo, rekli bi mnogi, s obzirom na kvalitetu eventa koji je pred nama.

U subotu, 20.08. svi putevi vode u Ravni, koji će na jedan dan postati prava meka elektronske glazbe!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa