Tarik Filipović i ove godine ljetnu oazu mira našao u Istri

0
Lejla Filipović sa sinovima Dinom i Armanom te suprugom Tarikom (foto: Story/Instagram)
Lejla Filipović sa sinovima Dinom i Armanom te suprugom Tarikom (foto: Story/Instagram)

Ljetna oaza obitelji Filipović već dugi niz godina je romantična Istra odakle se ova četveročlana obitelj rado uputi u omiljena im istarska mjesta i gradove, a Rovinj je sinoć bio jedan od njih. Dane provode uživaju na plaži uz kupanje i sunčanje, a večeri su rezervirane za zajedničke šetnje, večere, čašice razgovora u ugodnom društvu te neizbježne sladolede, piše Story.

Lijepa Lejla sretne obiteljske trenutke ovjekovječila je i fotografijama i njima se pohvalila na svojem Instagram profilu. Začas je prikupila stotine lajkova, a dobila i znatan broj komentara na vlastiti izgled. Naravno da Lejla posebno blista dok je na godišnjem odmoru u društvu svojih najdražih muškaraca. Jedan od najomiljenijih domaćih parova ne krije da im je obitelj uvijek na prvom mjestu, tako je i Lejla u nedavnom intervjuu koji je dala za Story, a vezan je uz njezinu kolekciju, kazala kako joj je najveća želja da njezina obitelj bude zdrava, sretna i da se vole.

Zahvaljujući svojem istančanom stilu, postigla je pravu dozu ležernosti i dotjeranosti. Preplanula put odlično joj pristaje i sve što uz nju treba su lagana ljetna haljinica i dobar model sandala. Kosu je ležerno skupila u rep, a ljepotu naglasila decentnom šminkom, donosi Story.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa